Salarisadministratie

Kunt u hulp gebruiken bij de salarisadministratie van uw onderneming? U kunt een boekhoudingskantoor inschakelen om uw salarisadministratie bij te houden of voor u uit handen te nemen. V.A.B. is erkend boekhoudingskantoor en gaat vakkundig met uw salarisadministratie om.

Salarisadministratie en uw personeel

Wanneer u personeel in dienst heeft is het belangrijk dat zij op tijd uitbetaald worden en informatie met betrekking tot contracten correct in uw salarisadministratie is opgenomen. Voor een betrouwbaar en vakkundig administratiekantoor voor uw salarisadministratie bent u bij V.A.B. aan het juiste adres.

Salarisadministratie voor MKB en ZZP

Wij doen al meer dan 20 jaar onder andere salarisadministratie voor het MKB en ZZP'ers. Wij werken op een persoonlijk betrokken manier in regio Rotterdam.

U heeft zelf in de hand hoe de salarisadministratie wordt uitgevoerd;

  1. Het verwerken van uw volledige salarisadministratie vindt plaats op de server van V.A.B.. Rapportages vinden periodiek plaats zodat u kunt focussen op uw onderneming.
  2. Online verwerking van de salarisadministratie, waarbij uzelf kunt inloggen op uw eigen bedrijfsadministratie. De boekhouder verwerkt uw complete salarisadministratie administratie of een deel hiervan.
  3. U wilt uw salarisadministratie thuis of op kantoor geheel (of deels) zelf verwerken. Wij controleren dan ter plaatse op uw eigen systeem of importeren alle gegevens in onze software, indien dit mogelijk is.

Salarisadministratie naar wens?

Het maakt niet welke keuze u maakt, V.A.B. zorgt in alle gevallen voor een snelle, betrouwbare verwerking en/of controle van uw salarisadministratie. Wilt u meer informatie over V.A.B. of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om ons bedrijf in te zetten voor uw salarisadministratie? 

Interesse?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om V.A.B. in te zetten voor uw accountancy?

Bekijk onze pakketten of Neem direct contact op