Belastingen

U wilt zeker weten dat uw belastingaangiften correct zijn verzonden. Naheffingen of boetes kunnen immers voor grote risico's zorgen. Toch wilt u geen fiscale besparing ongebruikt laten.

V.A.B. Administraties & Belastingen zorgt voor stipte verzending van uw aangiften, zonder onzekerheden. Er zijn hierbij veel besparingen mogelijk op uw belastingkosten.

Als ondernemer heeft u recht op diverse aftrekposten. Helaas worden mogelijkheden nogal eens over het hoofd gezien, of door slechte communicatie gewoon niet gebruikt. Ook de juiste toepassing van de vele regels en een goede planning is van belang. Bovendien kan door optimalisatie van de aangifte met een aantal aftrekposten tussen de fiscale partners geschoven worden.

Onze adviseurs hebben de kennis en ruime praktijkervaring op het gebied van omzetbelasting, loonheffing en de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Ook aangiften dividend- en erfbelasting verzenden wij voor u. Jaarlijks worden meerdere cursussen gevolgd. Ieder jaar veranderen de fiscale spelregels en kennis dient up-to-date te blijven!

Met onze database kunnen wij beschikken over uitgebreide en actuele jurisprudentie op alle relevante gebieden. In voorkomende gevallen kunnen wij een beroep doen op een uitgebreid netwerk van specialisten, zoals fiscalisten, accountants en advocaten, o.a. uit de NOAB-expert groep.

Uw aangiften tijdig verzonden, fiscale boetes voorkomen en nooit teveel belasting betalen: wij maken het voor u mogelijk. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Interesse?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

Bekijk onze pakketten of Neem direct contact op