V.A.B. Administraties & Belastingen. Al sinds 1996!

Veel ondernemers in de regio Rijnmond vertrouwen al jarenlang op onze diensten. Onze klanten zijn werkzaam in diverse branches, zowel als ZZP-er of eenmanszaak, in een VOF of B.V., met personeel of zonder personeel. Ook de begeleiding van startende ondernemers doen wij graag.

Persoonlijk en betaalbaar administratiekantoor

Net als uzelf, zijn wij ondernemers. Ook wij zoeken de beste manier om klanten te binden.
Wij denken dat dit alleen kan door een klantvriendelijke werkwijze te combineren met een eerlijke prijs. Dat houdt in dat uw kosten beperkt moeten worden tot de aan u geleverde prestaties. Niet uw winst of omzet is bepalend voor de administratiekosten, maar de geleverde diensten in combinatie met de bestede uren.

Moderne processen en actuele kennis

Praktisch betekent dit dat snel en efficiënt gewerkt moet worden om kosten te beperken, maar met vakkennis. Actuele vakkennis en permanente educatie zijn daarom ook voor onszelf van belang. Moderne software-oplossingen, integratie van werkprocessen en procedures zijn mede bepalend voor de gezochte kwaliteit, efficiency en kostenniveau.

Respect voor uw keuzes

Uw persoonlijke omstandigheden en respect voor uw keuzes bepalen uiteindelijk hoe gewerkt moet worden. Op deze manier streven wij naar de beste prestatie voor de meest concurrerende prijs. Omdat tevreden klanten zullen blijven. En hun tevredenheid de beste reclame is …

Sinds 1996 uw administratiekantoor

Uw keuze voor ons administratiekantoor is een daarom keuze voor een modern en kosten-efficiënt kantoor. Wij combineren dat al sinds 1996 met persoonlijk contact en alles in begrijpelijke taal. Ons kantoor is goed bereikbaar, altijd met snelle reacties en oplossingen.

Het kantoor in Vlaardingen is centraal gelegen, pal naast de afslag Vlaardingen-West.