Kosten en toelichting

Wij draaien er niet omheen. Onze diensten vormen voor u een kostenpost. Wij geven u wel duidelijkheid over deze kosten. Verborgen kosten doen het vertrouwen geen goed. U komt deze daarom niet tegen. Wij hanteren geen opzeggingstermijnen: bent u onverhoopt toch niet tevreden, dan bent u niet gedwongen tot „het uitzitten van de rit”.

Besparingen op de kosten kunnen o.m. worden behaald door een efficiënte werkwijze, een goede communicatie en complete aanlevering van de gegevens. Overbodige zaken kunnen wij wegstrepen. Wilt u later alsnog aanvullende diensten? Dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

De grootte van uw onderneming en uw eigen wensen bepalen het passende budget. Een vaste maandvergoeding zorgt ervoor dat u kosten over het hele jaar kunt spreiden. Met uw keuzes weet u precies wat u minimaal van ons kunt verwachten. U houdt de regie over de jaarkosten. U bepaalt zelf  welke diensten u wenst. U kunt dus zelf beperken of uitbreiden. 

Naast een vast dienstenpakket kunt u natuurlijk ook een full-­service offerte aanvragen. Ook in deze offerte schatten wij alle regulier voorkomende werkzaamheden in. Alle door u aangeboden zaken worden dan verwerkt, zonder beperking. U kunt hiervoor kiezen indien u niet zeker weet welke diensten u wel of niet wilt afnemen. Wij declareren dan op basis van de verrichtte diensten. Uw declaratie kan dan maandelijks fluctueren. U hebt de regie ook hier zelf in handen: diensten die niet worden gevraagd, kunnen nimmer worden doorbelast.

U wilt meer of minder diensten?

In onderling overleg is dus alles mogelijk. U vraagt en wij stellen op basis van uw wensen een specifiek pakket samen. Met een vaste prijs of variabele kosten: altijd met duidelijkheid en schriftelijke bevestiging. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem contact met ons op en wij nemen het graag met u door.

Wij hanteren geen torenhoge accountantstarieven: besparingen van 30 tot 50 procent op uw huidige accountantskosten zijn zeker geen uitzondering. De vergoeding voor het gekozen pakket kan voor u dus fors voordeliger uitpakken. Wij laten u zien dat het kan. Winnen op kwaliteit en besparen op accountantskosten!