Boekhouding MKB

Kunt u als MKB’er hulp gebruiken bij uw boekhouding? De juiste keuzes maken voor uw onderneming doet u wanneer uw boekhouding op orde is. Een betrouwbare boekhouder kan uitkomst bieden wanneer u hulp nodig heeft bij uw boekhouding. V.A.B. is erkend boekhouder en werkt uw boekhouding snel en vakkundig bij.

Boekhouding voor het MKB

Voor een betrouwbare en vakkundige boekhouder bent u bij V.A.B. aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar boekhouder voor onder andere het MKB. Wij werken op een persoonlijke en betrokken manier in regio Rotterdam.

U heeft zelf in de hand hoe wij uw boekhouding regelen;

  1. Het verwerken van uw volledige boekhouding vindt plaats op de server van V.A.B.. Rapportages vinden periodiek plaats zodat u kunt focussen op uw onderneming.
  2. Online verwerking van de administratie, waarbij uzelf kunt inloggen op uw eigen bedrijfsadministratie. Uw boekhouder verwerkt uw complete administratie of een deel hiervan. Wij werken hiervoor met o.a. Exact Online Business Software.
  3. U wilt uw boekhouding thuis of op kantoor geheel (of deels) zelf verwerken. Wij controleren dan ter plaatse op uw eigen systeem of importeren alle gegevens in onze software wanneer dit mogelijk is.

Boekhouding naar wens

Het maakt niet welke keuze u als MKB’er maakt, wij zorgen in alle gevallen voor een snelle, betrouwbare verwerking en/of controle van uw boekhouding. Wij stellen hierna de jaarrekening samen en doen al uw fiscale aangiften.

V.A.B. kan een professioneel jaarrapport opstellen met daarin de juiste kengetallen met heldere uitleg voor uw MKB-onderneming. Dit zorgt voor beter inzicht, waardoor u kunt bijsturen en een gerichte groei van uw onderneming kunt realiseren.

Interesse?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om V.A.B. in te zetten voor uw accountancy?

Bekijk onze pakketten of Neem direct contact op