Boekhouding

Kunt u hulp gebruiken bij de boekhouding van uw onderneming? De juiste keuzes maken voor uw onderneming doet u op basis van uw boekhouding. U heeft hier een betrouwbare boekhouder voor nodig. V.A.B. is erkend boekhouder en werkt uw boekhouding snel en vakkundig bij.

Boekhouding voor MKB en ZZP

Voor een betrouwbare en vakkundige boekhouder bent u bij V.A.B. aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar boekhouder voor het MKB en ZZP. Wij werken op een persoonlijk betrokken manier in regio Rotterdam. Wilt u weten hoe het bij ons werkt?

U heeft zelf in de hand welke vorm van boekhouding wordt uitgevoerd;

  1. Het verwerken van uw volledige boekhouding vindt plaats op de server van V.A.B.. Rapportages vinden periodiek plaats zodat u kunt focussen op uw onderneming.
  2. Online verwerking van de administratie, waarbij uzelf kunt inloggen op uw eigen bedrijfsadministratie. Uw boekhouder verwerkt uw complete administratie of een deel hiervan. Wij werken hiervoor met o.a. Exact Online Business Software.
  3. U wilt uw boekhouding thuis of op kantoor geheel (of deels) zelf verwerken. Wij controleren dan ter plaatse op uw eigen systeem of importeren alle gegevens in onze software wanneer dit mogelijk is.

Boekhouding naar uw wens

Het maakt niet welke keuze u maakt, wij zorgen in alle gevallen voor een snelle, betrouwbare verwerking en/of controle van uw boekhouding. Wij stellen hierna de jaarrekening samen en doen al uw fiscale aangiften.

V.A.B. kan voor u een professioneel jaarrapport opstellen met daarin de juiste kengetallen met heldere uitleg. Dit zorgt voor beter inzicht, waardoor u kunt bijsturen en een gerichte groei van uw onderneming kunt realiseren.

Interesse?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om V.A.B. in te zetten voor uw accountancy?

Bekijk onze pakketten of Neem direct contact op