Belastingaangifte ZZP'ers

Als ZZP’er wilt u zeker weten dat de belastingaangifte van u correct is verzonden. Naheffingen of boetes kunnen immers voor grote risico's zorgen. Toch wilt u geen fiscale besparing ongebruikt laten. V.A.B. Administraties & Belastingen zorgt voor stipte verzending van de belastingaangifte van uw onderneming, zonder onzekerheden. Er zijn hierbij veel besparingen mogelijk op de belastingkosten van ZZP’ers.

Belastingaangifte voor ZZP’ers

Als ZZP’er heeft u recht op diverse aftrekposten. Helaas worden mogelijkheden door ZZP’ers nogal eens over het hoofd gezien, of door gewoon niet gebruikt. Ook de juiste toepassing van de vele regels en een goede planning is van belang voor ZZP’ers. Bovendien kan door optimalisatie van de aangifte met een aantal aftrekposten tussen de fiscale partners geschoven worden.

De adviseurs van V.A.B. hebben de kennis en ruime praktijkervaring op het gebied van omzetbelasting, loonheffing en de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Ook aangiften dividend- en erfbelasting verzenden wij voor u als ZZP’er. Jaarlijks worden meerdere cursussen gevolgd. Ieder jaar veranderen de fiscale spelregels en kennis dient up-to-date te blijven!

Experts voor ZZP

Met onze database kunnen wij beschikken over uitgebreide en actuele jurisprudentie op alle gebieden die voor u als ZZP’er relevant zijn. In voorkomende gevallen kunnen wij een beroep doen op een uitgebreid netwerk van specialisten, zoals fiscalisten, accountants en advocaten, o.a. uit de NOAB-expert groep.

Interesse?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om V.A.B. in te zetten voor uw accountancy?

Bekijk onze pakketten of Neem direct contact op