Belastingaangifte MKB

U wilt zeker weten dat de belastingaangifte van uw MKB onderneming correct is verzonden. Naheffingen of boetes kunnen immers voor grote risico's zorgen. Toch wilt u geen fiscale besparing ongebruikt laten. V.A.B. Administraties & Belastingen zorgt voor stipte verzending van de belastingaangifte van uw MKB onderneming, zonder onzekerheden. Er zijn hierbij veel besparingen mogelijk op de belastingkosten van uw MKB.

Belastingaangifte voor het MKB

Als MKB’er heeft u recht op diverse aftrekposten. Helaas worden mogelijkheden nogal eens over het hoofd gezien, of door slechte communicatie gewoon niet gebruikt. Ook de juiste toepassing van de vele regels en een goede planning is van belang. Bovendien kan door optimalisatie van de aangifte met een aantal aftrekposten tussen de fiscale partners geschoven worden.

De adviseurs van V.A.B. hebben de kennis en ruime praktijkervaring op het gebied van omzetbelasting, loonheffing en de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Ook aangiften dividend- en erfbelasting verzenden wij voor uw MKB onderneming. Jaarlijks worden meerdere cursussen gevolgd. Ieder jaar veranderen de fiscale spelregels en kennis dient up-to-date te blijven!

Experts voor het MKB

Met onze database kunnen wij beschikken over uitgebreide en actuele jurisprudentie op alle gebieden die voor uw MKB onderneming relevant zijn. In voorkomende gevallen kunnen wij een beroep doen op een uitgebreid netwerk van specialisten, zoals fiscalisten, accountants en advocaten, o.a. uit de NOAB-expert groep.

Interesse?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om V.A.B. in te zetten voor uw accountancy?

Bekijk onze pakketten of Neem direct contact op