Belastingaangifte

U wilt zeker weten dat uw belastingaangifte correct is verzonden. Naheffingen of boetes kunnen immers voor grote risico's zorgen. Toch wilt u geen fiscale besparing ongebruikt laten. V.A.B. Administraties & Belastingen zorgt voor stipte verzending van uw belastingaangifte, zonder onzekerheden. Er zijn hierbij veel besparingen mogelijk op uw belastingkosten.

Belastingaangifte voor ondernemers

Als ondernemer heeft u recht op diverse aftrekposten. Helaas worden mogelijkheden door ondernemers nogal eens over het hoofd gezien, of door gewoon niet gebruikt. Ook de juiste toepassing van de vele regels en een goede planning is van belang voor ondernemers. Bovendien kan door optimalisatie van de aangifte met een aantal aftrekposten tussen de fiscale partners geschoven worden.

De adviseurs van V.A.B. hebben de kennis en ruime praktijkervaring op het gebied van omzetbelasting, loonheffing en de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Ook aangiften dividend- en erfbelasting verzenden wij voor u als ondernemer. Jaarlijks worden meerdere cursussen gevolgd. Ieder jaar veranderen de fiscale spelregels en kennis dient up-to-date te blijven!

Experts voor ondernemers

Met onze database kunnen wij beschikken over uitgebreide en actuele jurisprudentie op alle gebieden die voor u als ondernemer relevant zijn. In voorkomende gevallen kunnen wij een beroep doen op een uitgebreid netwerk van specialisten, zoals fiscalisten, accountants en advocaten, o.a. uit de NOAB-expert groep.

Interesse?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om V.A.B. in te zetten voor uw accountancy?

Bekijk onze pakketten of Neem direct contact op