Administratie

 

Het is belangrijk dat uw administratie klopt, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw onderneming. U heeft hier dan ook een betrouwbaar administratiekantoor voor nodig. Bij V.A.B. Administraties en Belastingen wordt uw administratie snel en vakkundig verricht.

V.A.B. voor uw administratie

Wanneer u op zoek bent naar een goed en erkend administratiekantoor bent u bij V.A.B. aan het juiste adres. Met al meer dan twintig jaar ervaring als administratiekantoor voor het MKB en ZZP'ers kunnen wij de voor u geschikte vorm van administratie bieden. V.A.B. kan financiële administratie en salarisadministratie voor u verrichten.

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is de basis voor het gezond houden van uw onderneming. Uw boekhouding wordt door ons snel en vakkundig bijgewerkt. U kiest zelf de geschikte vorm uit de onderstaande mogelijkheden;

- Wij verwerken uw volledige administratie op onze server en rapporteren periodiek. U focust slechts op uw onderneming.
- Online verwerking van de administratie, waarbij uzelf kunt inloggen op uw eigen bedrijfsadministratie. Wij verwerken online uw complete administrati, of alleen het deel dat uzelf niet wilt doen. Wij werken hiervoor met o.a. Exact Online Business Software.
- U wilt uw administratie thuis of op kantoor geheel (of deels) zelf verwerken. Wij controleren dan ter plaatse op uw eigen systeem of importeren alle gegevens in onze software (indien mogelijk).

Salarisadministratie

Uw complete salarisadministratie wordt punctueel verzorgd. De salarisspecificaties worden ruim op tijd maandelijks digitaal verzonden. Ook uw loonkostenberekeningen, de fiscale aangiften voor de loonheffing, loonsomopgaven aan pensioenfonds en verzekeraars, ziekteverzuimadministratie en pensioenverzekering kunnen door V.A.B. geregeld en gecontroleerd worden.

U ontvangt altijd een opgaaf van uw totale brutoloonkosten voor uw personeel en doortimmerde arbeidsovereenkomsten. Door snelle veranderingen van de wetgeving, CAO-bepalingen en inhoudingspercentages is deskundigheid en advisering een zeer belangrijk item.

Administratief advies

Wat u ook kiest, wij zorgen voor een snelle, betrouwbare verwerking en/of controle van uw boekhouding. Wij stellen hierna de jaarrekening samen en doen al uw fiscale aangiften. Ook kan V.A.B. een professioneel jaarrapport opstellen met de juiste kengetallen met heldere uitleg zorgen voor een beter inzicht, waardoor u kunt bijsturen en een gerichte groei kunt realiseren.

Interesse?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om V.A.B. in te zetten voor uw accountancy?

Bekijk onze pakketten of Neem direct contact op