Accountant

Het is belangrijk dat uw administratie klopt, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw onderneming. U heeft hier dan ook een betrouwbare accountant voor nodig.
Uw accountancy wordt door ons snel en vakkundig verricht.

V.A.B. voor uw accountancy

U bent op zoek naar een goede en erkend administratiekantoor die uw accountancy kan doen? Dan bent u bij V.A.B. aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar boekhouder voor het MKB en ZZP. Wij werken op een persoonlijk betrokken manier in regio groot Rotterdam. Wilt u weten hoe het bij ons werkt?

U kiest zelf de geschikte vorm uit de onderstaande mogelijkheden;

  1. Wij verwerken uw volledige boekhouding op onze server en rapporteren periodiek. U focust slechts op uw onderneming!
  1. Online verwerking van de administratie, waarbij uzelf kunt inloggen op uw eigen
    bedrijfsadministratie. Uw boekhouder verwerkt uw complete administratie… of alleen het deel dat uzelf niet wilt doen. Wij werken hiervoor met o.a. Exact Online Business Software.
  1. U wilt uw boekhouding thuis of op kantoor geheel (of deels) zelf verwerken. Wij controleren dan ter plaatse op uw eigen systeem of importeren alle gegevens in onze software (indien mogelijk).

Altijd inclusief advies en passie

Wat u ook kiest, wij zorgen voor een snelle, betrouwbare verwerking en/of controle van uw accountancy. Wij stellen hierna de jaarrekening samen en doen al uw fiscale aangiften.

Een professioneel jaarrapport, de juiste kengetallen met heldere uitleg zorgen voor een beter inzicht, waardoor u kunt bijsturen en een gerichte groei kunt realiseren.

Uw boekhouding verrichten wij naar keuze per maand, per kwartaal of jaarlijks... en altijd inclusief advies en passie.   Uw financiële administratie is immers uw kompas: met actuele cijfers controleert u of u nog op koers ligt.

Interesse?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om V.A.B. in te zetten voor uw accountancy?

Bekijk onze pakketten of Neem direct contact op